Schadeherstel

Schades aan uw auto kunnen op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld met parkeren. Met schadeherstel van auto’s richt ik mij op herstelwerkzaamheden van lichtere schades, zoals:
•    Blikschade
•    Ruitschade
•    Velgschade
•    Lakschade

Het is mogelijk dat auto’s afgekeurd worden op slechte koplampen. Wat veel mensen niet weten is dat een doffe koplamp niet meteen vervangen hoeft te worden. De koplampen van tegenwoordig zijn van kunststof, die ik goed voor u kan herstellen. Dat scheelt een hoop geld.

Een andere veelvoorkomende schade is schade aan de velgen ontstaan door bijvoorbeeld de aanraking met een stoeprand. Bij mij kunt u uw zomervelgen met uw wintervelgen omwisselen. In de wintermaanden herstel ik uw zomervelgen, zodat u gewoon door kunt blijven rijden.

Na de Algemene Periodieke Keuring kan het zijn dat er laswerk aan uw auto nodig is. Ook hier help ik u graag mee.

Terwijl uw auto gerepareerd wordt, is het in overleg mogelijk om een leenauto of een leenfiets mee te krijgen. Zo zit u nooit zonder vervoer.

Voor ik met de herstelwerkzaamheden begin kan ik u een schatting geven van de tijd dat ik met uw auto aan het werk ben. Uiteraard doe ik mijn best deze wachttijd zo kort mogelijk te houden. Dit doe ik door bijvoorbeeld de onderdelen al in mijn bezit te hebben, voordat u mij de auto brengt. Mocht ik toch langer dan verwacht bezig zijn, dan neem ik contact met u op.

Van iedere schade aan uw auto maak ik een foto, zodat ik u kan laten zien hoe ik uw auto opgeknapt heb.